top of page

Bli med på "Time Out og Forankring" - på vakre Nøsen


Bli med Camilla og Netti på en deilig helg i naturskjønne omgivelser, på vakre Nøsen.

En helg fylt med ro - avspenning - yoga og øvelser til stressmestring.


21 - 21 oktober 2022En real Time Out

- En mulighet til å ta en fot i bakken og kjenne etter hvordan du har det. Kanskje kjenne etter hva du er takknemlig for og fornøyd med i livet? Hva du vil endre, gjøre annerledes eller ha mer av i hverdagen din?


Vi utforsker mulighetene for å gi slipp på gamle mønstre - hva ønsker du å gi slipp på? Vi inviterer deg til en energigivende helg fylt med vakker natur og frisk luft, nydelig mat, yoga, pusteøvelser og meditasjon. Vi utforsker hvordan vi skaper og går inn i mønstre i hverdagen, og lukter på hvordan vi gjør det når vi er i “standardmodusnettverk”.

Med vennlig tilstedeværelse utforsker vi stress og hvordan vi blir til i møte med andre mennesker, slik at du gjennom å være bevisst kan gjøre gode valg i hverdagen.


Vi gjør nærende yoga, og du vil lære en enkel, skreddersydd yogasekvens til din daglige praksis og et par gode pusteteknikker som reduserer stress.
Vi ser også på hvordan du kan ivareta deg selv og dine behov i møte med en travel hverdag. Helgen gir deg et “førstehjelpsskrin” av gode teknikker du tar med deg tilbake, men også en helg hvor du kan hvile og hente deg inn i trygge og nærende omgivelser.

Nanette (Netti) Fuglesang og Camilla Fuglesang Eide arrangerer på Nøsen og

gleder seg til en helg sammen med deg.


Fredag 21. okt til søndag 23. okt


Varmt velkommen!
66 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page